Klantverhaal

Voice-klanten vertellen over onze diensten


Benieuwd hoe onze klanten altijd bereikbaar zijn?


Zo ontdek je hoe onze diensten door uiteenlopende bedrijven worden ingezet. Wat zijn hun uitdagingen en hoe kan Voice of Secretary een bijdrage leveren aan de doelstellingen? Lees de verhalen en ontdek alle mogelijkheden!
Altijd bereikbaar dankzij 24-uurs telefoonservice

Skin + Surgery Clinics is een van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland. Door individuele aandacht te hebben voor cliënten biedt Skin + Surgery Clinics een hoge kwaliteit en wordt iedere cliënt geholpen om zijn of haar droom waar te maken; namelijk eruit te zien zoals men zich voelt. De kliniek maakt gebruik van de 24-uurs service van Voice of Secretary. Dennis Damen (mede-eigenaar) vertelt meer over de samenwerking.

Lees het verhaal
Focussen op core business met Voice of Secretary

Kees Jan Verplanke is de oprichter van Huurbieding.nl, een platform waar huurders en verhuurders van bedrijfspanden elkaar kunnen vinden. Een aanpak die zich heeft bewezen, want inmiddels werkt het platform voor ca 650 vastgoedpartijen in heel Nederland en trekt de website maandelijks meer dan 50.000 bezoekers. Sinds 2015 besteedt Huurbieding.nl al haar telefonische klantcontact met (potentiële) huurders uit aan Voice of Secretary.

Lees het verhaal
Standaard doorgeschakeld naar Voice of Secretary

Paul van der Velde richtte in 1992 Global Edutainment op. De bedrijfsnaam weerspiegelt de unieke methode die in de communicatie- en vaardigheidstrainingen toegepast wordt. Vanuit Global Edutainment geeft Paul ook de trainingen SmartReading en SmartTyping. Op basis van NLP krijgen deelnemers spelenderwijs vaardigheden onder de knie. Sinds 2020 maakt Global Edutainment gebruik van de telefoonservice van Voice of Secretary.

Lees het verhaal
Volledig focussen op patiënten dankzij telefoonservice

Marc Alsemgeest is sinds 2001 sportarts voor SMA Midden Holland. Hij heeft een zelfstandige praktijk in Gouda waar hij twee dagen in de week werkt. Naast zijn eigen praktijk werkt Marc ook nog twee dagen als sportarts in een kliniek in Maastricht. Sinds 2018 besteedt hij voor zijn praktijk in Gouda al zijn telefoonverkeer en agendabeheer uit aan Voice of Secretary. Onlangs spraken we hem over zijn ervaringen met onze telefoonservice.

Lees het verhaal
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram