Diensten

Wij zijn jouw persoonlijke secretaresses

Wij leveren telefonische ondersteuning voor profit- en non-profitorganisaties. Dit is uit te breiden, op maat en naar behoefte, met receptionele en secretariële diensten. Ook kun je bij ons terecht voor het opzetten van een helpdesk of bel-projecten.
Doordat wij ons goed in je organisatie verdiepen, kunnen we ons presenteren als medewerker van jouw bedrijf. We doen dit professioneel en met persoonlijke betrokkenheid. Secretaresse diensten met een Personal Touch.

Telefoon- & Antwoordservice

We kunnen jouw dagelijkse telefonische bereikbaarheid garanderen. Tijdens kantooruren of 24 uur per dag gedurende 365 dagen per jaar. Dit doen we voor zowel eenmansbedrijven, het MKB als ook grotere (internationale) bedrijven.
Loop nooit meer omzet mis
365 dagen, 24/7 bereikbaar voor je klanten
Het gemak van een eigen telefoonteam met ervaring in jouw branche
Bespaar bij ziekte, drukte of vakantie; wij vullen wij je team aan
Jouw eigen vaste secretaresse met kennis van jouw branche
Bekijk deze dienst

Online Helpdesk & Callcenter

Wij geven een boost aan jouw sales.

Voice of Secretary is in het bezit van een bescheiden maar geroutineerd outbound contactcenter dat commerciële diensten voor je kan verrichten zoals; genereren van leads en prospects, bel projecten, adresvalidatie, up- & cross selling, ondersteunen van helpdesk en webshop.

Je bedrijf altijd bereikbaar via WhatsApp, chat, telefoon & mail
Inbound callcenter voor kleine & grote projecten
Professionele opvolging alarm & calamiteiten volgens jouw protocol
Gespecialiseerd in aftersales & het afnemen van enquêtes
Bekijk deze dienst

Online Helpdesk & Callcenter

Wij brengen geld in jouw laatje.

Voice of Secretary is in het bezit van een bescheiden maar geroutineerd outbound contactcenter dat commerciële diensten voor je kan verrichten zoals; genereren van leads en prospects, belprojecten, adresvalidatie, up- & cross selling, ondersteunen van helpdesk en webshop.

Je bedrijf altijd bereikbaar via What’s App, chat, telefoon & mail
Inbound callcenter voor kleine & grote projecten
Professionele opvolging alarm & calamiteiten volgens jouw protocol
Gespecialiseerd in aftersales & het afnemen van enquêtes
Bekijk deze dienst

Virtual Assistent & Secretaresse

Laat routinewerk aan ons en focus op je core business.

Naast de opvang van jouw telefoonverkeer kunnen wij alle secretariële werkzaamheden uit handen nemen. Wij verzorgen, al dan niet zelfstandig, je e-mail – en postverkeer volgens jouw richtlijnen en instructies. Ook digitaal notuleren, het maken en redigeren van teksten, schrijven van zakelijke mails in vreemde talen; het is allemaal mogelijk. Bij Voice of Secretary vind je altijd secretariële ondersteuning afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.
Agenda en e-mailbeheer
Opvolging van aanvragen prospects
Content & social media beheer
Management assistentie met ev. detachering
Administratieve ondersteuning
Bekijk deze dienst

Neem contact op

Benieuwd naar onze werkwijze? Onze secretaresse diensten zijn flexibel in te zetten. Of je nu tijdelijk gebruik wilt maken van een virtual assistant of het volledige klantcontact aan ons wilt uitbesteden: Voice of Secretary staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen beteken.

Contact
Foto secretaresse op afstand 2 - Voice of Secretary

Direct inzetbaar

Voice of Secretary biedt al meer dan 20 jaar secretariële ondersteuning aan kleine en grote bedrijven uit diverse sectoren. Een Voice secretaresse is geselecteerd op haar skills en kennisniveau. Op deze manier weet je dat we jouw klanten altijd goed en inhoudelijk te woord staan. Samen stellen we een protocol op voor het afhandelen van jouw klantcontact. Binnen één dag ben je up-and-running!

Uitwerken van alle correspondentie

Een secretaresse of virtual assistant werkt een verslag uit van alle correspondentie. Op deze manier heb je altijd een goed overzicht van de taken die uitgevoerd moeten worden. Bovendien kan een VoS Secretaresse nieuwe afspraken direct in de agenda plannen.

Al onze diensten op een rij

"Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten. Een antwoordservice is daarmee zoveel meer dan een voicemail. Voice of Secretary is hiervoor een geschikte keuze."
Joris Beltman
Voys

Wij zijn er voor jou

MKB
ZZP
Multinationals
Advocaten
Medische klinieken
Voor het MKB vullen wij aan, daar waar snel moet worden opgeschaald. Ook bij ziekte en zwangerschapsverlof vullen wij de gaten die ontstaan zijn. 
Vul je frontoffice op afstand aan.
Probeer 2 weken gratis
Voor zzp’ers zijn wij een uitkomst. Als éénpitter wil je gewoon je business doen zonder gestoord te worden tijdens je klantgesprekken of focus uurtje.
Werk nu ongestoord door.
Probeer 2 weken gratis
Voor grote en internationale bedrijven fungeren wij als aanvullende helpdesk, verzuim meldpunt of overflow voor receptie. Onze secretaresses spreken naast ABN vloeiend Engels, Duits, Spaans en Frans.
Laat ons je visitekaartje zijn.
Probeer 2 weken gratis
Een van onze geliefde uitdagingen: juridische assistentie. Wij zijn onmisbaar voor onze “opdrachtgevers in toga” doordat we snel in te schakelen zijn bij deadlines, digitale intake, notulen, het vervaardigen, typen en verzenden van stukken voor confrères en rechtbanken.
Werk nu ongestoord door.
Probeer 2 weken gratis
Met meer dan 8 jaar ervaring in medische assistentie helpen wij ondermeer sportmasseurs, lasercentra, cosmetische en paramedische klinieken hun agenda vol te krijgen en te houden.
Bespaar loonkosten en zet meer om. 
Probeer 2 weken gratis

Binnen een halve dag up & running?

Stap 1

Vul het contactformulier in of mail ons. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op voor een kennismaking. Nog sneller beginnen? Bel ons nu.

Stap 2

Jij ontvangt je unieke doorschakel nummer en de inloggegevens van ons CRM systeem.

Stap 3

Onze telefonistes verdiepen zich in jouw bedrijf, instructies en website. Jij schakelt door en hebt geen omkijken meer naar de telefoon.

Voordelen van onze service

Optimale bereikbaarheid, ook tijdens vergaderingen, het weekend en vakanties
Flexibele dienstverlening: op- en afschalen bij drukte of juist rustige periodes
Controle wanneer je zelf belangrijke telefoontjes aanneemt
De zekerheid van een vriendelijke en professionele telefoniste
Wij beantwoorden alle telefoontjes
Optimaal agendabeheer
usersphone-handsetbriefcasearrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram