Over ons

Wij zijn graag de stem van jouw bedrijf.

Of je nou een zzp-er bent die een dag in de week niet de telefoon wil opnemen of op zoek bent naar een customer service team dat jouw webshop chat opvangt. Wij nemen het voor je op!Al meer dan 15 jaar gedreven zijn wij gedreven om kleine en grote bedrijven te helpen groeien. Dat doen we door ze een gastvrije professionele eerste indruk te geven. 

Een eerste indruk maak je namelijk maar een keer en die moet binnenkomen.

Onze focus ligt op het meegroeien met jouw bedrijf.

Veel van onze klanten zien ons als een verlengstuk van hun bedrijf. Zo maken meerdere klanten al meer dan 10 jaar gebruik van onze services. Omdat we zoveel mogelijk waarde willen bieden, zijn we flexibel in onze werkwijze.

Wij werken met jouw online systemen, spreken in jouw tone of voice en komen graag op visite om je bedrijf beter te leren kennen. Ook zijn onze abonnementsvormen snel aan te passen, zodat je in een rustige maand meteen kosten bespaart. Daarnaast zijn wij scherp in het signaleren van commerciële kansen en focuspunten voor je bedrijf.

Wij nemen het voor je op!

Om onze warme gastvrijheid te waarborgen, werken wij met een hecht team dat zich grondig in jouw bedrijf verdiept en persoonlijk contact met je onderhoudt.

Onze missie

Wij geloven niet in what’s in it for me,
wij geloven in what’ in it for the two of us.

Door elkaar te versterken en te handelen met respect voor mens en natuur groeien we samen. Wij willen jouw bedrijf laten excelleren. Wij zijn ervan overtuigd dat je klant begrijpen en verder helpen daartoe de sleutel is. Door echt de tijd te nemen voor je klanten bouwen we samen aan een duurzaam toekomstgericht bedrijf.

We geloven namelijk niet in de oude manier van zakendoen, waarbij zoveel mogelijk verkopen en zo snel mogelijk handelen ten koste gaat van de ander. What's in it for me is verleden tijd. Je klanten zijn kostbaar en zo behandelen wij ze ook.
Wij steunen

Pink Ribbon

Omdat in ons bedrijf vrouwen de hoofdrol spelen ondersteunen wij Pink Ribbon. Door onze steun hopen we bij te dragen aan het uitbannen van borstkanker, een ziekte die een op de zeven vrouwen treft. Iedere nieuwe klant krijgt een Pink Ribbon attentie en zo dragen we financieel bij aan onderzoek om deze afschuwelijke ziekte zo snel mogelijk te genezen.

Probeer onze service
nu 15 dagen gratis.

Al onze diensten op een rij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram