9 december 2021

Altijd bereikbaar dankzij 24-uurs telefoonservice

Klantverhaal

In het kort

  • Branche: Cosmetische chirurgie
  • Gevestigd in: Bergschenhoek en Den Haag, Zuid-Holland
  • Klant van Voice of Secretary sinds: 2018
  • Interview met: Skin + Surgery Clinics

Skin + Surgery Clinics is een van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland. Door individuele aandacht te hebben voor hun cliënten biedt Skin + Surgery Clinics een hoge kwaliteit en wordt iedere cliënt geholpen om zijn of haar droom waar te maken; namelijk eruit te zien zoals men zich voelt. Skin + Surgery Clinics maakt sinds 2018 gebruik van de 24-uurs telefoonservice van Voice of Secretary. Onlangs spraken we met een mede-eigenaar bij Skin + Surgery Clinics - om de samenwerking tussen zijn kliniek en Voice of Secretary te bespreken.

Ontstaan van Skin + Surgery Clinics

Sinds de oprichting in 2015 staat Skin + Surgery Clinics aangeschreven als één van de beste cosmetische klinieken in Nederland. Het bedrijf werkt alleen met NVCG-gecertificeerde artsen die een behandelplan helemaal afstemmen op individuele wensen. Hij vertelt meer over het ontstaan van de kliniek: “Mijn partner Thanya wilde graag haar eigen kliniek beginnen en ik heb haar toen geholpen om dat op te zetten. Ik was zelf actief in de horeca en bouwsector maar ging aan de zijlijn Thanya steeds meer helpen. Uiteindelijk is hieruit Skin + Surgery Clinics ontstaan. We hebben in het begin eerst gebruik gemaakt van een andere telefoonservice maar deze bood geen 24-uurs service aan. Via een collega zijn we toen terecht gekomen bij Voice of Secretary, waar we sinds 2018 mee samenwerken.”

Behandelingen en producten vanuit het hart

“Skin + Surgery onderscheidt zich in de cosmetische branche door echt aandacht te hebben voor mensen en daarbij een hoge kwaliteit te garanderen. “Wat ik zelf belangrijk vind, is dat we niet prijsgedreven zijn. We zijn natuurlijk een commercieel bedrijf maar we bieden onze behandelingen en producten echt aan vanuit ons hart. Wij willen cliënten namelijk een natuurlijk en een zo’n mooi mogelijk resultaat bieden. Dat betekent dat we af en toe ook ‘nee’ durven te zeggen als we niet achter een ingreep staan”, zegt hij.

"We zijn natuurlijk een commercieel bedrijf maar we bieden onze behandelingen en producten echt aan vanuit ons hart"

Standaard en complexe behandelingen

Hij vertelt meer over de behandelingen van zijn kliniek: “Er zijn verschillende behandelingen die we uitvoeren zoals bovenooglidcorrecties, botox, fillers, buccaal vet verwijderen en cosmetische gynaecologie. Omdat we zowel standaard behandelingen als complexe behandelingen uitvoeren, ziet de intake er ook verschillend uit. Bij een meer standaard procedure is soms één intake voldoende terwijl we bij een meer complexe behandeling, zoals een facelift, meerdere afspraken inplannen met de dokter. In dat geval kijken we ook of iemand fit genoeg is en managen we de verwachting van de cliënt.” 

Cliënten bellen ook vaak voor en na de behandeling als ze vragen hebben. Voice of Secretary vangt de algemene vragen op of dient een terugbelverzoek in voor bijvoorbeeld de betreffende arts.

Verlengstuk van ons bedrijf

Skin + Surgery geeft aan dat hij vooral voor Voice of Secretary heeft gekozen vanwege de 24-uurs service: “Ik zie Voice of Secretary echt als een verlengstuk van mijn bedrijf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat cliënten ons ook buiten kantoortijden kunnen bereiken voor vragen en bij calamiteiten. Vooral in het laatste geval wil je altijd goed bereikbaar zijn en zo voorkomen dat cliënten lang in de wacht moeten staan”, aldus Skin + Surgery.

Ontwikkelingen in de cosmetische chirurgie

We vroegen Skin + Surgery wat de huidige ontwikkelingen zijn op het gebied van cosmetische chirurgie. Naast het feit dat er steeds meer natuurlijke resultaten bereikt worden, is er ook op maatschappelijk vlak een belangrijke ontwikkeling te zien. Skin + Surgery: “We zien dat de cosmetische chirurgie meer geaccepteerd wordt en dat het beeld van BN’ers met opgespoten lippen of strak getrokken gezichten steeds meer verdwijnt. Mensen durven ook vaker via social media bij ons in te checken of geven zelfs via social media een reactie op onze behandelingen.”

Mensen zien er weer uit zoals ze zich voelen

Skin + Surgery Clinics vindt dat iedereen het verdient om zichzelf te kunnen zijn. Skin +Surgery: “Er kunnen allemaal redenen zijn waarom we er ouder uitzien, bijvoorbeeld door zakkende oogleden maar ook door wat iemand in het verleden heeft meegemaakt. Mensen krijgen dan vaak te horen ‘wat zie je er moe uit’, of ‘heb je wel goed geslapen’? Met onze behandelingen en aandacht voor de cliënt kunnen we echt een impact maken op iemands leven. We krijgen dan ook vaak deze reactie van mensen: ‘Ik zie er weer uit zoals ik me voel’. Dat maakt het werk waardevol want we zorgen dat iemand weer lekker in zijn of haar vel zit.”

Social media bepalen steeds meer het ideaalbeeld

“We merken ook dat social media steeds meer het ideaalbeeld bepalen. Dat is weer een gevaar voor ons, want wij willen echt natuurlijke resultaten bereiken. Dat is waar Skin + Surgery Clinics zich in onderscheidt omdat we vanuit onze expertise altijd eerlijk advies geven,” zegt Skin + Surgery.

Toekomst Skin + Surgery Clinics

Kwaliteit bieden bij cosmetische ingrepen is de missie van Skin + Surgery Clinics. Door persoonlijke aandacht te geven en voldoende tijd te nemen voor iedere individuele cliënt kan deze hoge kwaliteit gegarandeerd worden. Omdat Skin + Surgery Clinics ook in de toekomst zal blijven groeien en deze kwaliteit wil blijven handhaven, zal het bedrijf gebruik blijven maken van de 24-uurs service van Voice of Secretary.

Benieuw naar andere klantverhalen?

Lees meer over de ervaringen van onze klanten.

Robin
9 december 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram