Medische assistentie

24/7 medische assistentie at your service

Wij hebben vijf gespecialiseerde assistentes voor je klaar zitten. Ze zijn de afgelopen 8 jaar getraind in het bieden van medische assistentie. Dit doen zij onder meer voor sportmasseurs, lasercentra, cosmetische en paramedische klinieken. 

Wij adviseren je klanten globaal zonder dat we op de plek van de arts gaan zitten. Volgens vastgesteld protocol helpen wij cliënten in de post operationele fase en verwijzen wij hen in overleg door naar een arts of deskundige.

Wat levert werken met ons op?

Wanneer je ons inschakelt voor het inplannen van consulten & behandelingen zal je agenda nooit meer leeg zijn. Door onze ervaring kunnen we je klanten adviseren, enthousiasmeren en in de meeste gevallen verder helpen. Jij en je medewerkers werken overdag 100% geconcentreerd en worden s’ nachts niet meer onnodig gestoord.

Een volle agenda & meer omzet

Onze voordelen op een rijtje:
Je bespaart aanzienlijk op vast personeel, terwijl je agenda vol zit en je omzet stijgt. 
Je agenda is altijd up-to-date en annuleringen worden direct verwerkt .
Betere klantenbinding omdat vragen van klanten snel en inhoudelijk beantwoord worden. 
Je klanten worden goed geholpen en gaan niet shoppen bij je concurrent.

Probeer onze service
nu 15 dagen gratis.

Wij houden alles bij in ons online platform Voicenet.

Je hebt altijd realtime inzicht in wie er contact opneemt en wat er besproken wordt. Wij houden alles bij in ons online platform Voicenet. Zowel via ons platform als via mail, chat of sms wordt jij op de hoogte gesteld van wie er belt en waarom. Je ziet wat er besproken is en welke actie wij ondernomen hebben om de klant verder te helpen. Uiteraard doen wij dit aan de hand van jouw specifieke instructies.

Je klanten willen zich gehoord voelen.

Jij bent druk. Je weet dat je klanten belangrijk zijn, maar je hebt simpelweg niet genoeg tijd om ze de aandacht te geven die ze verdienen. Daarom zijn wij er voor je. Wij nemen de tijd voor je klanten. Zij worden gehoord en meteen geholpen, terwijl jij je rustig op je core business focust.

Tarieven

Aretha Franklin

Vanaf p.m.
€6750
30 - 50
gesprekken

Een swingend & uptempo abonnement met respect voor je portemonnee. 

Tina Turner

Vanaf p.m.
€9750
50  tot 100 gesprekken

Een abonnement voor een energiek bedrijf dat op sterke benen staat. 

A Capella

Vanaf p.m.
€2500
flexibel aantal gesprekken 
(0 - 1000 gesprekken)
Een basis abonnement voor éénpitters, start-ups en bedrijven met sterk wisselend telefoonverkeer.

Nina Simone

Vanaf p.m.
€15500
100  tot 250 gesprekken

Een dijk van een abonnement voor de meer volumineuze bedrijven.

Full ChoirOp aanvraag
vanaf 250 gesprekken

Een custom-made abonnement voor bedrijven die zich op volle sterkte willen laten horen.

.
Je kunt op elk moment een abonnement kiezen dat beter bij je telefoonverkeer past. 
Wij zingen graag het hoogste lied voor je bedrijf.
Start nu met onze service
'Het werkt als een trein en het bespaart mij onnodige loonkosten'.
Ik ben sportarts en run een medische kliniek gespecialiseerd in sportblessures en sportgeneeskunde. Voice of Secretary beheert onze agenda en draagt zorg voor alle inkomende telefoontjes.

 Mijn cliënten zijn altijd blij een van hen aan de telefoon te krijgen. Ze worden vakkundig te woord gestaan en goed geadviseerd. Ik ben hier heel blij mee. Ik heb er geen omkijken naar en er zijn never nooit bezettingsproblemen. Voice of Secretary is een uitkomst voor mij!

Marc Adegeest
SMA

Wij zijn er voor jou

MKB
ZZP
Multinationals
Advocaten
Medische klinieken
Voor het MKB vullen wij aan, daar waar snel moet worden opgeschaald. Ook bij ziekte en zwangerschapsverlof vullen wij de gaten die ontstaan zijn. 
Vul je frontoffice op afstand aan.
Probeer 2 weken gratis
Voor zzp’ers zijn wij een uitkomst. Als éénpitter wil je gewoon je business doen zonder gestoord te worden tijdens je klantgesprekken of focus uurtje.
Werk nu ongestoord door.
Probeer 2 weken gratis
Voor grote en internationale bedrijven fungeren wij als aanvullende helpdesk, verzuim meldpunt of overflow voor receptie. Onze secretaresses spreken naast ABN vloeiend Engels, Duits, Spaans en Frans.
Laat ons je visitekaartje zijn.
Probeer 2 weken gratis
Een van onze geliefde uitdagingen: juridische assistentie. Wij zijn onmisbaar voor onze “opdrachtgevers in toga” doordat we snel in te schakelen zijn bij deadlines, digitale intake, notulen, het vervaardigen, typen en verzenden van stukken voor confrères en rechtbanken.
Werk nu ongestoord door.
Probeer 2 weken gratis
Met meer dan 8 jaar ervaring in medische assistentie helpen wij ondermeer sportmasseurs, lasercentra, cosmetische en paramedische klinieken hun agenda vol te krijgen en te houden.
Bespaar loonkosten en zet meer om. 
Probeer 2 weken gratis

Binnen een halve dag up & running?

Stap 1

Vul het contactformulier in of mail ons. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op voor een kennismaking. Nog sneller beginnen? Bel ons nu.

Stap 2

Jij ontvangt je unieke doorschakel nummer en de inloggegevens van ons CRM systeem.

Stap 3

Onze telefonistes verdiepen zich in jouw bedrijf, instructies en website. Jij schakelt door en hebt geen omkijken meer naar de telefoon.
usersphone-handsetbriefcasearrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram