Outbound callcenter

Outbound callcenter diensten

Het is tijdrovend om aftersales consequent zelf te doen. Het opvolgen van leads en prospects schiet er bij kleine ondernemers, ZZP’ers, MKB’ers en grote bedrijven vaak in. Schakel Voice of Secretary in voor het afnemen van enquêtes, het nabellen van invitaties voor beurzen, evenementen en offertes.

 • Wij zijn gespecialiseerd in marktonderzoek en telefonische verkoop
  Professionele callcenter agents die jouw bedrijf proactief presenteren
  Goede samenwerking met jouw eigen callcenter
  24/7 professionele assistentie
 • Je loopt niet langer potentiële klanten mis
  Al het inkomend telefoonverkeer wordt opgevangen
  Wij noteren belangrijke zaken zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer en de wensen van bellers

15 dagen gratis 
proefperiode

Outbound callcenter opzetten

Voice of Secretary biedt een flexibele dienstverlening aan klanten. Je kunt ons inschakelen wanneer de capaciteit van je eigen callcenter tekort schiet of wanneer je alle outbound activiteiten aan ons wilt uitbesteden. Onze secretaresses spreken meerdere talen en garanderen een optimale klanttevredenheid tijdens ieder gesprek. Door outbound bellen uit te besteden geef je een boost aan jouw sales en wordt iedere prospect goed te woord gestaan.

Inbound callcenter diensten

Ook alle binnenkomende gesprekken kunnen wij voor je afhandelen. Wij zorgen voor een goede afhandeling en opvolging van alle klantvragen en -verzoeken. Door optimaal bereikbaar te zijn voor bestaande klanten, bouw je aan een sterk en professioneel merk. Wil je jouw telefonische klantcontact efficiënter inrichten? Kies dan voor de ervaren telefonistes van Voice of Secretary.

Outbound callcenter collega 2 bij Voice of Secretary
Outbound callcenter collega 3 bij Voice of Secretary

Waarom kiezen voor Voice of Secretary?

Onze professionele service is gericht op kwaliteit
Je vindt altijd een telefoniste die bij jouw organisatie past
Je kunt een outbound campagne of het volledige klantcontact uitbesteden
Wij kunnen alle secretariële werkzaamheden uit handen nemen
Wij bouwen jouw klantenbestand verder uit
Wij maken van alle gesprekken een gespreksverslag

Telemarketing voor kleine bedrijven

Ook kleine bedrijven kunnen profiteren van callcenters. Wij nemen kennis van jouw producten en diensten en werken optimaal samen met jouw bestaande medewerkers. Je betaalt alleen op het moment dat wij de telefoon voor je opnemen, dus nooit te veel! Bovendien zorg je ervoor dat je niet langer telefoontjes mist en daardoor potentiële klanten misloopt. Onze service is helemaal af te stemmen op de behoeften van jouw bedrijf.

Callcenter outbound: benut businesskansen

Meer businesskansen benutten? Neem dan contact met ons op, wij vertellen graag wat we voor jouw bedrijf en branche kunnen betekenen. Voor iedere type bedrijf bieden wij maatwerk en kunnen we het verschil maken op het gebied van telefonische acquisitie. Via de contactpagina kun je ons bellen of een e-mail versturen.

Neem contact met ons op
Outbound callcenter collega bij Voice of Secretary

Reviews

Joris Beltman
Voys
Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten.
Een antwoordservice is daarmee zoveel meer dan een voicemail Voice of Secretary is hiervoor een geschikte keuze.
Karin Hermelink
De Zaak Hermelink
Sinds enkele jaren hoef ik zelf geen telefoontjes meer op te nemen, niet meer te bellen achter het stuur en me geen zorgen meer te maken over een vlekkeloos agendabeheer. Kortom: Ik zou niet meer zonder kunnen.
Jorn Kielman
CEO, ABC Clinic
Door de samenwerking met Voice of Secretary is de bereikbaarheid en het servicelevel van ABC Clinic op een hoog niveau gekomen voor (potentiele) cliënten. Conclusie is dat we als privékliniek niet meer zonder hun diensten kunnen.
Bekijk meer reviews

Al onze diensten op een rij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram