Secretaresse op afstand

Onze werkwijze

Het uitbesteden van jouw telefoonverkeer of andere secretariële diensten heeft te maken met vertrouwen. Jij bepaalt hoe onze virtuele personal assistents jouw bedrijf vertegenwoordigen en klanten te woord staan. Onze professionele secretaresses zijn flexibel inzetbaar. Jij bepaalt hoe, wat en wanneer want tenslotte kent niemand jouw bedrijf beter dan jijzelf!

Secretaresse op afstand inschakelen

Met een virtual assistant ben je niet langer aangewezen op vast personeel om de dagelijkse stroom aan telefoontjes en e-mails op te vangen. Jouw kantoor werkt een stuk efficiënter wanneer je alle secretariële werkzaamheden op afstand laat verzorgen. Met onze secretaresses houd je bovendien meer tijd over voor ondernemen.

 • Emailbeheer
  In- en outbound callcenter
  Ziekteverzuim meldingen en registratie
  Acquisitie, marketing, enquêtes
  Focus op jouw core business.
  Agenda en afsprakenbeheer
 • Calamiteiten- en alarmservice
  Alle secretariële taken worden uit handen genomen
  Telefoon trainingen
  Notuleren
  Social media beheer
  Juridisch secretariële ondersteuning
 • Een vast contactpersoon met branchespecifieke kennis
  We hebben flexibele abonnementen
  Je betaalt naar gebruik
  Geen vaste kosten

Probeer onze service
nu 15 dagen gratis.

Wat we ook uit handen nemen

Social media

Vind je het belangrijk om niet alleen telefonisch bereikbaar te zijn maar ook via alle mogelijke socials? Dan is een Social Media Account een perfecte optie.

Opvolgen van prospects

Niemand wil leads mislopen, dus laat ons ze nabellen voor jouw bedrijf! Aftersales, het afnemen van enquêtes en het opvolgen van prospects maken wij mogelijk.

24-uurs service

Naast onze focus op kwaliteit zorgen wij voor een optimale bereikbaarheid voor jouw bedrijf. Wij zijn 356 dagen per jaar 24/7 bereikbaar, ook op feestdagen en 's nachts staan wij voor je paraat.

Foto secretaresse op afstand 2 - Voice of Secretary

Altijd bereikbaar met een secretaresse op afstand

Wil je altijd telefonisch bereikbaar zijn en het regelwerk overlaten aan een secretaresse op afstand? Wij vinden het belangrijk dat we een persoonlijke klik hebben in de samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij verdiepen ons daarom volledig in jouw bedrijf en staan klanten inhoudelijk te woord.

Afgestemd op jouw behoeften

Overige taken die een virtueel assistent uit handen neemt

Wij werken met standaard abonnementen en custom designed abonnementen. Tijdens een (telefonische) intake kijken we wat het meest passend is voor jouw organisatie. Maandelijks bekijken we of het abonnement met secretariële diensten nog aansluit op jouw wensen zodat er gewisseld kan worden wanneer jouw telefoonverkeer hier aanleiding toe geeft. Zo betaal je nooit meer dan nodig is!

Benieuwd naar het gemakt van onze service? Bel ons en ervaar direct de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van een VoS secretaresse. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van onze dienstverlening.

Stuur je toch liever eerst een mail? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via alle kanalen om afspraken in te plannen. Interesse? Vul je gegevens in via het contactformulier, dan nemen wij contact met je op.

Is een virtual assistant hetzelfde als een secretaresse op afstand?

Een secretaresse is vaak iemand die voor een bestuur, afdeling of manager de telefoon opneemt, meetings inplant, notuleert en de mailbox beheert. Wanneer een secretaresse extern wordt ingeschakeld vanaf een andere locatie, spreken we van een secretaresse op afstand of een virtual assistant. Het voordeel van een VoS secretaresse is dat zij zowel op afstand als op locatie ingezet kan worden. Het aantal uren per week is flexibel in te plannen waardoor de dienstverlening altijd aansluit op de behoeften van jouw bedrijf. Ook voor een vereniging kunnen wij het telefoonverkeer uit handen nemen en alle belangrijke administratie bijhouden.

Reviews

Joris Beltman
Voys
Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten.
Een antwoordservice is daarmee zoveel meer dan een voicemail Voice of Secretary is hiervoor een geschikte keuze.
Karin Hermelink
De Zaak Hermelink
Sinds enkele jaren hoef ik zelf geen telefoontjes meer op te nemen, niet meer te bellen achter het stuur en me geen zorgen meer te maken over een vlekkeloos agendabeheer. Kortom: Ik zou niet meer zonder kunnen.
Jorn Kielman
CEO, ABC Clinic
Door de samenwerking met Voice of Secretary is de bereikbaarheid en het servicelevel van ABC Clinic op een hoog niveau gekomen voor (potentiele) cliënten. Conclusie is dat we als privékliniek niet meer zonder hun diensten kunnen.
Bekijk meer reviews

Al onze diensten op een rij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram