Virtual assistant

Virtual assistant collega bij Voice of Secretary

Virtual assistant nodig?

Bij Voice of Secretary zorgen we ervoor dat jij je als ondernemer volledig kunt focussen op de groei van je bedrijf en kostbare tijd beter besteedt. Onze virtual assistants nemen al het klantcontact en andere administratieve taken uit handen zodat je jouw productiviteit een boost geeft en een optimale bereikbaarheid kunt garanderen aan klanten.

Virtuele assistenten die jouw bedrijf kennen

Uniek aan Voice of Secretary is dat onze virtuele assistenten zich echt verdiepen in jouw bedrijf. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende branches waardoor we jouw klanten met de juiste tone of voice inhoudelijk te woord te staan. Je kunt rekenen op een goede virtual assistant die echt een verlengstuk vormt van jouw bedrijf. Door ons hoge kennisniveau denken klanten dat ze rechtstreeks met een personal assistant van je eigen kantoor verbonden zijn.

Vastleggen van een protocol

Voordat onze virtueel assistent voor je aan de slag gaat, leggen we eerst in een protocol vast hoe we jouw klanten te woord staan. Samen bepalen we welke vragen we inhoudelijk mogen beantwoorden en welke verzoeken we intern uitzetten. Zowel structurele als ad hoc taken nemen wij uit handen zodat jij je kunt focussen op jouw core business.

 • Telefoonverkeer en agendaplanning
  Ondersteunende taken zoals notuleren en het opstellen van e-mails
  Organisatie van vergaderingen
  Organisatie van vergaderingen
 • Schrijven van teksten
  Social media beheer en personal branding
  Klantcontact via WhatsApp, chat, e-mail en andere online tools
  Klantcontact via WhatsApp, chat, e-mail en andere online tools

Probeer onze service
nu 15 dagen gratis.

Voordelen van onze antwoordservice

Vertrouwelijke informatie

Een virtuele assistent van Voice of Secretary is volledig gescreend en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie. Zo zijn we bijvoorbeeld actief in de juridische en medische sector, waar we veel te maken krijgen met privacygevoelige informatie. Het is altijd mogelijk om een geheimhoudingsverklaring of non disclosure agreement op te stellen zodat jij met een gerust gevoel kunt ondernemen. Bij Voice of Secretary vind je altijd de juiste match, ongeacht de branche waarin je actief bent.

Goede klantrelatie

De relatie met de klant is voor een virtual assistant erg belangrijk en staat centraal, evenals voldoende kennis over een bepaald onderwerp. Wij werken daarom alleen met secretaresses die uitgebreid getest zijn op hun skills en ervaring.

Virtual assistant collega 2 bij Voice of Secretary

Een aantal opdrachtgevers die we ondersteunen:

Virtual assistant collega 3 bij Voice of Secretary

Voordelen van een virtual assistent

De voordelen van het inschakelen van een virtual assistent zijn duidelijk. Als ondernemer kun je:

je concentreren op de kernactiviteiten;
het contact met je klanten persoonlijk houden;
geld besparen op personeelskosten;
werk uitbesteden vanaf een andere locatie of ander land;
snel op- en afschalen met een flexibel personeelsbestand;
meer potentiële klanten binnenhalen.

Werk aan een succesvolle business

Benieuwd hoe jouw nieuwe virtual assistant ondersteuning biedt bij alle operationele zaken? Wij begrijpen wat het beroep virtual assistant inhoudt door onze jarenlange ervaring in klantcontact. We nemen niet alleen het klantcontact en administratief werk uit handen maar hebben inhoudelijke kennis van jouw branche en bieden een hoge kwaliteit. Jouw persoonlijke assistent staat 24/7 voor je klaar om alle administratieve werkzaamheden uit handen te nemen.

Virtual assistant nederland inhuren

Een zelfstandig virtual assistant (VA) van Voice of Secretary helpt jouw bedrijf echt verder. Onze diensten zijn flexibel, je kunt een virtual assistant inhuren op het moment dat jij wilt doorschakelen. Meer weten over onze voordelige tarieven?

Neem contact met ons op
Virtual assistant collega bij Voice of Secretary

Werken als virtual assistant?

Wil je graag als virtual assistant aan de slag en goed salaris verdienen? Ben jij een echte duizendpoot en bezit jij specifieke vaardigheden om klanten goed te woord te staan? Bekijk dan onze vacaturepagina.

Bekijk onze vacatures

Reviews

Joris Beltman
Voys
Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten.
Een antwoordservice is daarmee zoveel meer dan een voicemail Voice of Secretary is hiervoor een geschikte keuze.
Karin Hermelink
De Zaak Hermelink
Sinds enkele jaren hoef ik zelf geen telefoontjes meer op te nemen, niet meer te bellen achter het stuur en me geen zorgen meer te maken over een vlekkeloos agendabeheer. Kortom: Ik zou niet meer zonder kunnen.
Jorn Kielman
CEO, ABC Clinic
Door de samenwerking met Voice of Secretary is de bereikbaarheid en het servicelevel van ABC Clinic op een hoog niveau gekomen voor (potentiele) cliënten. Conclusie is dat we als privékliniek niet meer zonder hun diensten kunnen.
Bekijk meer reviews

Al onze diensten op een rij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram