Antwoordservice

Optimale telefonische bereikbaarheid

Bij Voice of Secretary krijg je een aantal vaste telefonisten toegewezen die voor een constante bereikbaarheid zorgen. We stellen een belscript en protocol op om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van jouw bedrijf. Met onze professionele antwoordservice denken klanten dat ze rechtstreeks verbonden zijn met een vaste medewerker. Naast onze telefoonservice kunnen we ook jouw agenda's beheren en overige secretariële werkzaamheden uit handen nemen.

 • Korte lijnen en snel schakelen met professionele telefonistes
  24/7 optimaal bereikbaar
  Professionele uitstraling en meer tevreden klanten
  Optimale bereikbaarheid via WhatsApp, chat en e-mail
 • Ervaren telefonistes die hun vak verstaan
  Alle binnenkomende gesprekken worden opgenomen
  Vaste telefonistes die jouw bedrijf kennen
  Belangrijke gegevens zoals telefoonnummer en e-mailadres worden genoteerd

15 dagen gratis proefperiode

Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Probeer onze professionele antwoordservice 15 dagen gratis uit! De proefperiode stopt automatisch, je zit nergens aan vast.

Voordelen van onze antwoordservice

Persoonlijke telefoniste

We hanteren jouw instructies en passen ons aan naar jouw tone-of-voice zodat onze dienstverlening naadloos aansluit op de wensen en eisen van je bedrijf. Ons team bestaat uit ervaren telefonistes die de gesprekken op professionele wijze afhandelen onder jouw bedrijfsnaam. Per contactmoment maken wij een gespreksverslag zodat je altijd inzage hebt in de manier waarop wij klanten en relaties te woord staan.

Flexibele service

Met onze flexibele abonnementen kun je jouw telefonie eenvoudig op- en afschalen. Je betaalt alleen voor de telefoonservice op het moment dat wij het klantcontact uit handen nemen. Hierdoor is onze antwoordservice vaak voordeliger dan een eigen telefoniste. Bovendien hebben startende ondernemers en ZZP'ers vaak niet de mogelijkheid om een vaste telefoniste aan te nemen. Doorschakelen naar onze antwoordservice is dan een goede oplossing.

Antwoordservice collega 2 bij Voice of Secretary
Antwoordservice collega 3 bij Voice of Secretary

Kenmerken van onze telefoon antwoordservice

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan
Je betaalt naast een basis abonnement per gesprek (dus nooit teveel)
Gratis proefperiode: je kunt onze service vrijblijvend proberen
Je vindt altijd een secretaresse die bij je bedrijf past
Mail beantwoording
Goede bereikbaarheid buiten kantoortijden
Geen kleine lettertjes: je kunt op ieder moment stoppen met onze diensten

Professionaliteit en lagere kosten

Met de telefoon beantwoord service van Voice of Secretary weet je zeker dat alle telefoongesprekken met kennis van zaken afgehandeld worden. Jij hebt volledige controle over hoe wij de telefoon beantwoorden. Door jouw telefoonverkeer uit te besteden bespaar je bovendien op gesprekskosten en houd je meer tijd over voor je onderneming.

Telefonisch contact opnemen

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze telefoon antwoord service? Bel direct en ervaar hoe onze telefonistes de telefoon opnemen. Voice of Secretary is dé betrouwbare partner die jouw bedrijf volledig ontzorgt.

Neem contact met ons op
Antwoordservice collega 4 bij Voice of Secretary

Reviews

Joris Beltman
Voys
Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten.
Een antwoordservice is daarmee zoveel meer dan een voicemail Voice of Secretary is hiervoor een geschikte keuze.
Karin Hermelink
De Zaak Hermelink
Sinds enkele jaren hoef ik zelf geen telefoontjes meer op te nemen, niet meer te bellen achter het stuur en me geen zorgen meer te maken over een vlekkeloos agendabeheer. Kortom: Ik zou niet meer zonder kunnen.
Jorn Kielman
CEO, ABC Clinic
Door de samenwerking met Voice of Secretary is de bereikbaarheid en het servicelevel van ABC Clinic op een hoog niveau gekomen voor (potentiele) cliënten. Conclusie is dat we als privékliniek niet meer zonder hun diensten kunnen.
Bekijk meer reviews

Al onze diensten op een rij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram