Telefonische acquisitie

Ervaren en professioneel team

Ons ervaren en professioneel team beschikt over de juiste technieken op het gebied van koude acquisitie en kan echt een boost geven aan jouw sales. Wij onderscheiden ons door het bieden van een hoge kwaliteit in telefonische acquisitie en werken alleen met telefonistes die jarenlange ervaring hebben in outbound bellen. Op deze manier weet je zeker dat iedere potentiële klant op een professionele manier te woord wordt gestaan.

Telefonische acquisitie: een vak apart

Klanten werven door middel van telefonische acquisitie is een vak apart. Vooral het kunnen inschatten van de interesses en het doorgronden van de behoefte van potentiële klanten vereist ervaring én ruime expertise. Besteed daarom jouw telefonische verkoop uit aan Voice of Secretary en ondervind zelf de voordelen.

 • Ons ervaren team herkent koopsignalen tijdens het telefoongesprek
  Met de juiste technieken werven wij gegarandeerd nieuwe klanten
  We werken gestructureerd een bellijst af en maken een overzicht met leads
  Van alle gesprekken werken wij een gespreksverslag uit zodat jij precies op de hoogte bent
 • Wij noteren belangrijke gegevens zoals naam, telefoonnummer en e-mail
  Wij staan 24/7 en 356 dagen per jaar klaar voor jouw bedrijf; ook tijdens vakanties en feestdagen
  Je betaalt naar gebruik, dus alleen wanneer wij bellen naar potentiële klanten
  Wij besparen tijd en geld voor jou als ondernemer

15 dagen gratis proefperiode

Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Probeer onze professionele antwoordservice 15 dagen gratis uit! De proefperiode stopt automatisch, je zit nergens aan vast.

Voordelen van onze service

Telefonische acquisitie: leads overdragen

Ons team draagt leads onmiddellijk over wanneer zij interesse hebben in jouw product of dienst. Ondertussen kun jij je als ondernemer volledig focussen op bestaande klanten. Doordat wij ons richten op kwaliteit en alleen prospects benaderen die daadwerkelijk behoefte hebben aan jouw producten en diensten, kunnen we de verkoop cycle enorm verkorten.

Warme acquisitie

Ook warme acquisitie is onmisbaar om prospects te transformeren in nieuwe klanten. Dit proces kan echter tijdrovend zijn en vraagt om een gerichte aanpak van professionals. Een persoonlijk gesprek is nog steeds de beste manier om de persoonlijke wensen van iedere potentiële klant goed te inventariseren. De resultaten van onze telemarketing maken wij inzichtelijk zodat je altijd weet wat onze diensten opleveren voor jouw onderneming.

Telefonische acquisitie collega 2 bij Voice of Secretary

Sales pitch bepalen

Samen met jou bepalen we de sales pitch. Wij zorgen dat de telefonistes de juiste informatie verstrekken tijdens het telefoongesprek en optimaal samenwerken met jouw team. Dit is een belangrijke factor voor het succes van jouw sales strategie.

Telefonische acquisitie collega 3 bij Voice of Secretary

Ook bestaande klanten staan wij te woord

Wil je niet alleen de telefonische acquisitie maar ook het contact met bestaande klanten uitbesteden? Bedrijven uit uiteenlopende sectoren besteden hun klantcontact aan ons uit: van grote vastgoedpartijen tot ZZP'ers. Voor ieder bedrijf bieden wij een oplossing op maat.

Flexibele dienstverlening

Wij geloven in een relatie met klanten die gebaseerd is op vertrouwen en kwaliteit. Een abonnement bij Voice of Secretary kan daarom maandelijks aangepast of opgezegd worden. Voordat je gebruik gaat maken van onze dienstverlening, plannen we eerst een (digitale) kennismaking in. Op deze manier weet je zeker dat jouw telefonische acquisitie op de juiste manier wordt ingevuld.

Neem contact met ons op

Telefonische acquisitie uitbesteden

Wil je graag afspraken inplannen met potentiële klanten maar heb je geen tijd voor telefonische acquisitie? Vertrouw dan op de persoonlijke aanpak van onze telefonistes. Wij werpen een frisse blik op je klantcontact en geven een boost aan je sales. Neem contact op voor meer informatie of vraag de 15 dagen gratis proefperiode aan.

Telefonische acquisitie collega 6 bij Voice of Secretary
Telefonische acquisitie collega 5 bij Voice of Secretary

Waarom Voice of Secretary?

Wij tonen interesse in de klant en stellen de juiste vragen
Wij herkennen kwalitatieve leads en maken met de juiste persoon een vervolgafspraak
Uitbesteding van klantcontact heeft te maken met vertrouwen. Wij werken daarom alleen met ervaren telefonistes
Wij nemen de tijd om je bedrijf te leren kennen
Naast klantcontact kunnen wij ook andere werkzaamheden zoals het agendabeheer uit handen nemen

Reviews

Joris Beltman
Voys
Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten.
Een antwoordservice is daarmee zoveel meer dan een voicemail Voice of Secretary is hiervoor een geschikte keuze.
Karin Hermelink
De Zaak Hermelink
Sinds enkele jaren hoef ik zelf geen telefoontjes meer op te nemen, niet meer te bellen achter het stuur en me geen zorgen meer te maken over een vlekkeloos agendabeheer. Kortom: Ik zou niet meer zonder kunnen.
Jorn Kielman
CEO, ABC Clinic
Door de samenwerking met Voice of Secretary is de bereikbaarheid en het servicelevel van ABC Clinic op een hoog niveau gekomen voor (potentiele) cliënten. Conclusie is dat we als privékliniek niet meer zonder hun diensten kunnen.
Bekijk meer reviews

Verschil tussen warm en koud bellen

Warm en koud bellen zijn twee verschillende marketingtechnieken die allebei om een andere professionele aanpak vragen. Bij koude acquisitie is er nog geen relatie met de klant en is het de taak aan de telefoniste om in eerste instantie de aandacht te wekken bij de prospect. Bij warme acquisitie gaat het om het opbouwen van een relatie. Hierbij kennen verkoper en potentiële koper elkaar dus wel. Zowel voor de telefonische acquisitie als het opbouwen van een langdurige relatie met de klant kun je vertrouwen op het team van Voice of Secretary.

Al onze diensten op een rij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram