Receptiedienst

Organisatie versterken

Door de jarenlange ervaring van onze receptiemedewerkers, maak je een goede eerste indruk bij prospects en klanten. Zowel op afstand als op locatie, een receptionist van Voice of Secretary kan altijd bijspringen tijdens drukte en piekmomenten. Met onze dienstverlening ben je 24/7 bereikbaar en kun je klanten op ieder gewenst tijdstip te woord staan.

Betrokken partner

Als betrokken partner selecteren wij een aantal receptionistes die voor je aan de slag gaan. Hierdoor heb je de zekerheid van een hoog kennisniveau en een optimale gastvrijheid voor klanten. Of je nu op zoek bent naar receptiemedewerkers op afroep of een fulltime bemande receptie; Voice of Secretary vormt het visitekaartje dat je bedrijf verdient.

 • Wij zorgen voor een goede eerste indruk bij potentiële klanten
  We ondersteunen ook in andere secretariële werkzaamheden
  Wij zijn een flexibele partner die meegroeit met jouw kantoor
 • We werken met ervaren telefonistes die klantvriendelijk zijn
  We staan klanten te woord volgens jouw instructies
  Met onze telefonistes ben je 24/7 bereikbaar
  Optimale planning en agendabeheer

Probeer onze service
nu 15 dagen gratis.

Volledig afgestemd op jouw bedrijf

Vast belscript en protocol

Met Voice of Secretary richt je een externe receptie in die aanvoelt als onderdeel van je bedrijf. We stellen samen een protocol en belscript op zodat onze dienstverlening naadloos aansluit op jouw dienstverlening. Onze telefonistes verdiepen zich volledig in je bedrijf, hebben kennis van jouw branche en staan klanten inhoudelijk te woord.

Gastbeleving

Naast onze reguliere receptiediensten nemen wij ook de taak van gastvrouw op locatie over. Wij hebben altijd een representatieve hospitality host beschikbaar die flexibel ingezet kan worden. Door onze gastgerichte houding zorgen wij voor een professionele uitstraling van je bedrijf en overtreffen we de verwachtingen van gasten. Zowel op afstand als op locatie nemen wij de receptie op professionele wijze over.

Receptiedienst collega 2 bij Voice of Secretary
Receptiedienst collega 3 bij Voice of Secretary

Waarom Voice of Secretary?

Receptiemedewerkers die jouw gasten vriendelijk ontvangen
Wij bieden begeleiding bij evenementen en vergaderingen
Wij staan klanten te woord via e-mail, WhatsApp en chat
Voordelige tarieven: vanaf 20,- ben je al up-and-running
Altijd receptionistes en gastvrouwen beschikbaar
Hoge kwaliteit door persoonlijke aandacht

Voor wie werken wij?

Voice of Secretary werkt voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Zo werken we voor installateurs maar ook voor advocatenkantoren en medische klinieken. Of je nu een eigen receptie hebt, ondersteuning zoekt of de volledige receptie wilt uitbesteden; samen met jouw medewerkers dragen we zorg voor de continuïteit van je bedrijf en een optimale beleving voor klanten.

Receptiedienst inhuren: meer info

Heb je interesse in onze receptiediensten? De afhandeling van jouw klantcontact en de ontvangst van klanten op locatie is van groot belang voor een hoge klanttevredenheid. Benieuwd hoe onze receptiediensten jouw organisatie in de praktijk kunnen versterken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je overtuigen door onze ervaren telefonistes.

Neem contact met ons op
Receptiedienst collega 4 bij Voice of Secretary

Referenties

Joris Beltman
Voys
Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten.
Een antwoordservice is daarmee zoveel meer dan een voicemail Voice of Secretary is hiervoor een geschikte keuze.
Karin Hermelink
De Zaak Hermelink
Sinds enkele jaren hoef ik zelf geen telefoontjes meer op te nemen, niet meer te bellen achter het stuur en me geen zorgen meer te maken over een vlekkeloos agendabeheer. Kortom: Ik zou niet meer zonder kunnen.
Jorn Kielman
CEO, ABC Clinic
Door de samenwerking met Voice of Secretary is de bereikbaarheid en het servicelevel van ABC Clinic op een hoog niveau gekomen voor (potentiele) cliënten. Conclusie is dat we als privékliniek niet meer zonder hun diensten kunnen.
Bekijk meer reviews

Al onze diensten op een rij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram