Online assistant

Altijd bereikbaar met een virtual assistant

Het inhuren van een virtual assistant is niet langer voorbehouden aan grote bedrijven. Ook ZZP'ers en MKB'ers kiezen vaak voor onze dienstverlening. Onze virtual assistants besparen enorm veel tijd door alle secretariële taken zoals het klantcontact en agendabeheer uit handen te nemen. Je kunt ons inschakelen op piekmomenten of het volledige klantcontact aan ons uitbesteden. Bovendien werkt een Voice virtuele assistent zowel op afstand als op locatie. Voor ieder bedrijf bieden wij een passende oplossing.

 • Onze virtual assistants zijn 365 dagen per jaar 24/7 bereikbaar, ook tijdens vakanties
  We bieden een hoge kwaliteit: klanten worden vriendelijk en inhoudelijk te woord gestaan
  We werken altijd volgens jouw protocol en instructies
  Je kunt beter ontspannen in je vrije tijd
 • We werken met korte lijnen en zorgen voor een heldere opvolging
  Van alle gesprekken werken wij een gespreksverslag uit
  We zorgen voor een goede eerste indruk bij potentiële klanten
  We noteren altijd belangrijke gegevens zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres

15 dagen gratis proefperiode

Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Probeer onze professionele antwoordservice 15 dagen gratis uit! De proefperiode stopt automatisch, je zit nergens aan vast.

Voordelen van onze antwoordservice

Flexibel werken met een virtual assistant

Met een personal assistant heb je altijd een bekwame contactpersoon tot je beschikking. We zijn het hele jaar, dag en nacht, bereikbaar om jouw klanten goed te woord te staan. Naast het contact met bestaande klanten kunnen we ook relevante informatie van prospects verzamelen, zoals e-mail adressen en telefoonnummers. Wij zorgen voor een duidelijke follow-up van al je verzoeken en helpen om nieuwe klanten te werven.

Gescreende telefonistes

Onze secretaresses gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie. Al onze online assistants zijn vooraf gescreend en zorgvuldig geselecteerd.

Online assistant 2 bij Voice of Secretary

Goed opgeleide virtuele assistenten

Een virtueel assistent van Voice of Secretary heeft niet alleen een goede kennis van de Nederlandse taal maar ook een intensieve opleiding gehad op het gebied van klantcontact. Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd en voortdurend bijgeschoold zodat je er zeker van bent dat jouw klanten deskundig verder geholpen worden. Door onze ervaring in uiteenlopende sectoren vind je altijd de juiste match voor jouw bedrijf.

Online assistant 3 bij Voice of Secretary

Inwerken van jouw online assistant

Voordat onze virtual assistants aan de slag gaan voor jouw onderneming, werken we eerst samen een belscript en protocol uit. Je kunt vertrouwen op een goede VA die zich volledig verdiept in je bedrijf en klanten inhoudelijk te woord staat. We leggen vast welke vragen wij mogen beantwoorden en welke verzoeken wij intern uitzetten. Jouw klanten zullen denken dat ze rechtstreeks verbonden zijn met een vaste medewerker.

Online assistent voor startende ondernemers

Als startende ondernemer wil je je focussen op je core business en werken aan een sterke positie binnen jouw branche. Het uitvoeren van de kerntaken van je bedrijf is wat jou als ondernemer motiveert en energie geeft. Echter vragen andere activiteiten, zoals klantcontact en online marketing ook veel tijd. Om een goede balans te vinden, biedt een online assistent dé oplossing. Door jouw eigen kantoor op afstand te laten ondersteunen, zal je bedrijf sneller groeien en ben je altijd bereikbaar voor (potentiële) klanten.

Neem contact met ons op

Oplossing op maat

Optimale bereikbaarheid via social media

Ook via jouw social media kanalen zorgen wij voor een optimale bereikbaarheid. Klanten nemen tegenwoordig steeds meer contact op via Facebook Messenger, WhatsApp en Skype. Wij zijn bekend met alle online tools en zorgen dat alle klantverzoeken centraal geregistreerd worden in ons systeem. Hierdoor verlies je nooit meer het overzicht en kun je taken efficiënter plannen.

Online marketing

Zoek je ondersteuning op het gebied van online marketing? Voice of Secretary heeft veel expertise op het gebied van SEO teksten, SEA, websites, social media en blogs. Van het ontwikkelingen van een professionele website tot het wekelijks bijhouden van jouw social media: met onze expertise creëer je boeiende inhoud, verbeter je jouw online positie, bouw je aan een hoge naamsbekendheid en werf je in korte tijd veel nieuwe klanten.

Online assistant 4 bij Voice of Secretary
Online assistant 5 bij Voice of Secretary

Waarom Voice of Secretary?

Een optimale bereikbaarheid draagt bij aan een hoge klanttevredenheid
Jij kunt je focussen op de kerntaken binnen jouw onderneming
Je besteedt je tijd efficiënter, wat bijdraagt aan een hogere omzet
We verzorgen de correspondentie naar klanten via de mail
We nemen verschillende taken over: van het organiseren van vergaderingen en notuleren tot het beheren van agenda's en het controleren van teksten
Altijd heldere communicatie met jouw eigen team

Wil je meer tijd overhouden voor je bedrijf?

Door alle secretariële taken over te dragen aan een VA kun je je bezighouden met de kernactiviteiten van je bedrijf. Zowel zakelijk als privé zijn de voordelen van onze service enorm. Vertrouw daarom op een goede virtual assistant en professionaliseer jouw klantenservice. Maak nu geheel vrijblijvend gebruik van onze 15 dagen gratis proefperiode.

Neem contact met ons op
Online assistant 6 bij Voice of Secretary

Reviews

Joris Beltman
Voys
Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten.
Een antwoordservice is daarmee zoveel meer dan een voicemail Voice of Secretary is hiervoor een geschikte keuze.
Karin Hermelink
De Zaak Hermelink
Sinds enkele jaren hoef ik zelf geen telefoontjes meer op te nemen, niet meer te bellen achter het stuur en me geen zorgen meer te maken over een vlekkeloos agendabeheer. Kortom: Ik zou niet meer zonder kunnen.
Jorn Kielman
CEO, ABC Clinic
Door de samenwerking met Voice of Secretary is de bereikbaarheid en het servicelevel van ABC Clinic op een hoog niveau gekomen voor (potentiele) cliënten. Conclusie is dat we als privékliniek niet meer zonder hun diensten kunnen.
Bekijk meer reviews

Al onze diensten op een rij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram