16 juni 2021

Medisch secretaresse op afstand voor jouw kliniek

(Para)medische klinieken hebben het drukker dan ooit. Steeds meer mensen gunnen zichzelf een gezonder en mooier uiterlijk en dit zorgt voor meer toestroom naar jouw bedrijf. Dit is natuurlijk hartstikke fijn, alleen hoe kun je deze toenemende drukte het beste managen? Een ervaren medisch secretaresse ligt nou eenmaal niet voor het oprapen.

Jouw huidige personeel heeft het natuurlijk ook al druk genoeg met het te woord staan van de cliënten aan de balie. Om nog maar te zwijgen over alle personele administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Een medisch secretaresse op afstand is de oplossing.

Een positieve start

Het allereerste klantcontact is vaak telefonisch en het is belangrijk dat dit eerste contact positief is. Daarbij is een positieve start de basis van een goede klantrelatie. Een ervaren medisch secretaresse zorgt ervoor dat de cliënt meteen een goede eerste indruk heeft en dat de relatie sterk begint.

Cliënt blij, personeel blij, jij blij

medisch secretaresse

Terwijl jij je beweegt van afspraak naar afspraak, krijg je aan de lopende band telefoontjes en e-mails binnen. Ook blijft de telefoon in de kliniek maar overgaan en staan er cliënten aan de balie. Op deze manier lukt het niet altijd om iedere cliënt de aandacht te geven die hij verdient.

Hoe fijn zou het zijn als onze Virtual Assistants de telefonische vragen voor jou en je personeel behartigen? Vragen over afspraken en over voor- en nazorg van een behandeling worden opgepakt en beantwoord. Dit geeft jou en jouw personeel ruimte om te focussen op andere belangrijke zaken.

Houd overzicht in de agenda

Dagelijks worden veel afspraken ingepland, verplaatst en soms helaas geannuleerd. Je kan er voor kiezen dat jouw cliënten online hun afspraken kunnen beheren maar dit geeft vaak meer werk dan dat het werk wegneemt. In het geval van een geannuleerde afspraak kan rechtstreeks contact net dat ene duwtje in de rug geven om een nieuwe datum te plannen.

Een medisch secretaresse op afstand beheert de agenda van de artsen volgens jouw instructies. Zo weet je zeker dat alle afspraken op de juiste manier worden ingepland.

Wij zijn de oplossing

De secretaresses en telefonistes van Voice of Secretary staan klaar om voor jouw kliniek aan de slag te gaan. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor nog meer informatie over medische assistentie of neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Lieke
16 juni 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram