Agendabeheer en boekingen

Plan taken efficiënter in

Als een klant een afspraak wil boeken, wordt diegene rechtstreeks verbonden met een secretaresse van Voice of Secretary. Dit resulteert in meer afspraken en extra inkomsten voor je bedrijf omdat jij je ondertussen op belangrijke zaken kunt focussen. Wil je op een rustig moment liever zelf de telefoon aannemen en je eigen agenda beheren? Met onze service bepaal je zelf wanneer je ons inschakelt.

 • Met VoS ben je 356 dagen per jaar 24/7 bereikbaar
  Wij zijn bekend met het werken in boekings- en agendasystemen
  We zijn vaardig met programma’s zoals Outlook en de Google Agenda App
  Je betaalt naar gebruik, dus nooit te veel
  Zelf niet langer afspraken in de agenda zetten
 • Wij kennen jou als ondernemer en kunnen het meeste uit je agenda halen
  Wij maken een to-do-lijst en zetten deze in het gespreksverslag
  Je mist nooit meer een belangrijke meeting of deadline
  Je houdt extra tijd over per klant

Probeer onze service
nu 15 dagen gratis.

Voordelen van onze antwoordservice

Alle gegevens worden genoteerd

Tijdens het eerste klantcontact zal onze secretaresse vragen naar contactgegevens zoals e-mail, telefoonnummer en adres. Van alle contactmomenten wordt een gespreksverslag gemaakt zodat je de gegevens altijd kunt raadplegen op een later moment. Wij zorgen voor een goede samenwerking en communicatie tussen onze secretaresses en jouw team.

Effectief agendabeheer

Het goed plannen van jouw afspraken betekent dat wij met verschillende factoren rekening moeten houden. Zo moeten we op de hoogte zijn hoeveel tijd een taak in beslag neemt en rekening houden met eventuele uitloop. Ook met zaken zoal reistijd houden wij rekening. Met een management assistant worden afspraken efficiënt ingepland en ben je het meest productief als ondernemer.

Agendabeheer secretaresse 3 bij Voice of Secretary

Andere agenda's delen

Werk je met gedeelde agenda's? Wij zorgen dat jouw agenda met de juiste collega's gedeeld wordt. Door meerdere agenda's te delen, is in één oogopslag duidelijk welke collega verantwoordelijk is voor een bepaalde activiteit. Ook tijdens het inplannen van meetings en andere afspraken zorgen wij ervoor dat collega's en klanten een link ontvangen in hun inbox en dat de agenda automatisch wordt geüpdatet.

Zaken die wij uit handen nemen

Agendabeheer secretaresse 3 bij Voice of Secretary

Routine procedures

Onze secretaresses verdiepen zich in je bedrijf en hebben ruime ervaring in uiteenlopende branches. Hierdoor kunnen ze naast het effectief beheren van je agenda ook een telefonische intake voor je uit handen nemen. Onze secretaresses zijn vertrouwd met jouw procedures en vormen echt een verlengstuk van je bedrijf. Klanten zullen denken dat ze rechtstreeks met een vaste medewerker verbonden zijn.

Terugkerende afspraken

Zijn er eventuele veranderingen in terugkerende afspraken zoals vergaderingen of een overleg? Onze secretaresse controleert de agenda aan de hand van de gegevens die in ons systeem zijn opgeslagen. Zo ben je altijd op de hoogte van eventuele wijzigingen en kan zij belangrijke afspraken verplaatsen wanneer nodig.

Neem contact met ons op

Agenda synchroniseren

Wij zorgen ervoor dat je meerdere agenda’s met elkaar kunt synchroniseren. Zo heb je vanaf ieder apparaat toegang tot je digitale agenda en blijf je op de hoogte van belangrijke wijzigingen.

Gepersonaliseerde aanbiedingen

Doordat wij e-mails, telefoonnummers en belangrijke informatie van klanten verzamelen kun je gepersonaliseerde acties en nieuwsbrieven versturen. Hierdoor kun je je dienstverlening verder professionaliseren en de klanttevredenheid verbeteren.

Agendabeheer secretaresse 4 bij Voice of Secretary
Agendabeheer secretaresse 5 bij Voice of Secretary

Waarom agendabeheer uitbesteden?

Door onze ervaren secretaresses haal je meer deadlines
Je wordt minder belast met het organiseren van vergaderingen en afspraken
Nooit meer dubbele afspraken in de agenda
Professioneel agendabeheer betekent dat je snel op nieuwe kansen kunt reageren en tegemoet kunt komen aan de behoeften van klanten
Je bespaart tijd en geld
Ook in je vrije tijd zorgen wij voor een effectief agendabeheer

Agendabeheer secretaresse

Benieuwd wat een secretaresse of management assistent van Voice of Secretary voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu jouw 15 dagen gratis proefperiode aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen graag verder.

Neem contact met ons op
Agendabeheer secretaresse 6 bij Voice of Secretary

Reviews

Joris Beltman
Voys
Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten.
Een antwoordservice is daarmee zoveel meer dan een voicemail Voice of Secretary is hiervoor een geschikte keuze.
Karin Hermelink
De Zaak Hermelink
Sinds enkele jaren hoef ik zelf geen telefoontjes meer op te nemen, niet meer te bellen achter het stuur en me geen zorgen meer te maken over een vlekkeloos agendabeheer. Kortom: Ik zou niet meer zonder kunnen.
Jorn Kielman
CEO, ABC Clinic
Door de samenwerking met Voice of Secretary is de bereikbaarheid en het servicelevel van ABC Clinic op een hoog niveau gekomen voor (potentiele) cliënten. Conclusie is dat we als privékliniek niet meer zonder hun diensten kunnen.
Bekijk meer reviews

Al onze diensten op een rij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram