Ontketen je potentieel: Word Virtual Assistant bij Voice of Secretary!

Maak deel uit van ons toegewijde team als Virtual Assistant

Word een essentieel onderdeel van ons team als Business Assistant. Als je geïnteresseerd bent en graag wil ontdekken hoe je jouw talenten kunt inzetten om echt impact te maken, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we dieper ingaan op jouw vaardigheden, doelen en hoe je kunt bijdragen aan ons streven naar succes.

Wat maakt de rol van Virtual Assistant bij Voice of Secretary zo uniek?

Wij hebben diverse ontwikkelingsmogelijkheden, zoals on-the-job training, coaching en mentoring, om je te ontwikkelen tot een echte Business Assistant.

Jouw toekomst als Virtual Assistant bij Voice of Secretary

Zet de volgende stap in je carrière bij Voice of Secretary! Werk aan boeiende projecten, ontdek groeikansen en creëer samen met gedreven collega's een inspirerende werkomgeving. Als Virtual Assistant liggen er spannende kansen op je te wachten. Vul simpelweg het formulier in, stuur je CV en geef je carrière een boost. Dit is jouw moment – start hier, start nu!

Het sollicitatie proces

Solliciteren
1e tel. contact
Kennismaking
2e gesprek
Aangenomen
Telefoondienst collega bij Voice of Secretary

Vacature parttime

Wij zijn op zoek voor onze afdeling receptioniste-& antwoordservice in Enschede naar een slimme en alerte telefoniste/receptioniste die snel en accuraat kan werken en goed met computer- en CRM systemen kan omgaan.

Heb je een heldere, gastvrije stem en spreek je duidelijk Nederlands, dan ben je geschikt om onze cliënten door heel Nederland te woord te staan. Beheers je naast de Nederlandse, Engelse ook de Duitse taal? Dan worden we helemaal blij wanneer je snel reageert.

Vind je het fijn om mensen te helpen in een hecht en service gericht team en heb je geen 8-6 mentaliteit? Reageer dan snel; doen wij het ook!

Wij zijn namelijk voor twee klanten op zoek naar een positieve energieke collega met minimaal een MBO plus /HBO niveau van denken en werken. Ben jij de juiste collega dan bieden wij een boeiende, enerverende en uitdagende part-time baan (20-30 uur) in een hecht team met een marktconform salaris.

Ons bedrijf bevindt zich in het representatieve Tromphuis in het centrum van Enschede aan de rand van de Saxion campus nabij het Centraal Station.

Stuur jouw reactie graag voor 10-11-2023

Team Voice of Secretary.
CV UPLOADEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram