Virtuele assistentie

Uitbesteden

Besteed taken uit die niet kunnen wachten en laat alles goed regelen. Laat jouw klantcontact en agendabeheer gemakkelijk online verzorgen door onze virtuele assistenten, zoals normaliter een interne management assistente op kantoor dat doet. Alleen dan een paar virtuele deurtjes verder weg. De verslaglegging van de secretariële taken kan naar wens via e-mail, WhatsApp, Skype.

 • Alle secretariële taken worden uit handen genomen
  Focus op jouw core business: ondernemen is waar je echt energie van krijgt
  Betere time management en meer vrije tijd
 • Geen vaste kosten
  We hebben flexibele abonnementen
  Je betaalt naar gebruik
  Een vast contactpersoon met branchespecifieke kennis

Probeer onze service
nu 15 dagen gratis.

De voordelen van een virtuele assistent

Ondernemen in het buitenland

Voice of Secretary werkt ook voor bedrijven die in het buitenland zijn gevestigd. Wij verzorgen een virtuele vestiging in Nederland, terwijl jij in het buitenland kunt ondernemen. Er is altijd een virtueel assistent bereikbaar voor jouw bedrijf en je bespaart op onnodige kosten wanneer er geen werk is.

Virtuele assistentie voor zzp'ers

Als zzp'er ben je zelf verantwoordelijk om alle terugkerende taken zoals het klantcontact, de administratie en het agendabeheer op te pakken. Dit neemt wekelijks veel tijd in beslag. Met de juiste VA bespaar je ontzettend veel tijd en kun je je volledig focussen op jouw onderneming. Ook na werktijd, in het weekend of zelfs tijdens vakanties kunnen wij verschillende taken overnemen.

Virtuele assistentie collega 2 bij Voice of Secretary
Virtuele assistentie collega 3 bij Voice of Secretary

Wat nemen wij voor je uit handen?

Uiteraard gaat dit (indien nodig) onder jouw regie:
Receptie-, secretariaat- en after-sales activiteiten
Agendaplanningen
Agendering van rechtbankzittingen
Organisatie van complexe grote vergaderingen
Mail beantwoording
Telefoonbeantwoording
Notulering

Inwerken van jouw persoonlijke assistenten

Vaste assistent

Bij Voice of Secretary krijg je vaste persoonlijke assistenten die voor jou aan het werk gaan. Samen stellen we een belscript en protocol op en bepalen we hoe we jouw klanten het beste te woord kunnen staan. Vervolgens werken we jouw persoonlijke assistenten in. Wanneer we up-and-running zijn gaan we meteen aan de slag.

Overige taken die een virtueel assistent uit handen neemt

We kunnen het volledige klantcontact uit handen nemen maar ook andere specifieke taken zoals online marketing en website-ontwikkeling. Het is ons doel om jouw bedrijf echt te laten groeien. Wanneer je kiest voor een samenwerking met Voice of Secretary, heb je de zekerheid van een ervaren partij die verstand heeft van ondernemen, inhoudelijk kan adviseren en kennis heeft van jouw markt.

Virtuele assistentie collega 4 bij Voice of Secretary

Snelle communicatie

Onze virtueel assistenten hebben ruime ervaring op het gebied van customer service en kunnen jouw klanten helemaal volgens jouw tone of voice en protocol te woord staan. Eventueel nemen wij de volledige helpdesk over of werken alleen op basis van afroep. Een virtual assistant van Voice of Secretary levert een meerwaarde voor je bedrijf doordat zij zich echt verdiept in jouw producten en diensten. We staan klanten volgens jouw instructies inhoudelijk te woord en kunnen belangrijke taken uit handen nemen. Van ieder contactmoment maken wij een gespreksverslag in ons eigen CRM-systeem zodat je klantverzoeken snel opvolgt. Door een hoge kwaliteit te bieden, zijn wij meer dan een persoonlijke assistent en vormen we een verlengstuk van jouw bedrijf.

Wat andere ondernemers over ons zeggen

Joris Beltman
Voys
Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten.
Een antwoordservice is daarmee zoveel meer dan een voicemail Voice of Secretary is hiervoor een geschikte keuze.
Karin Hermelink
De Zaak Hermelink
Sinds enkele jaren hoef ik zelf geen telefoontjes meer op te nemen, niet meer te bellen achter het stuur en me geen zorgen meer te maken over een vlekkeloos agendabeheer. Kortom: Ik zou niet meer zonder kunnen.
Jorn Kielman
CEO, ABC Clinic
Door de samenwerking met Voice of Secretary is de bereikbaarheid en het servicelevel van ABC Clinic op een hoog niveau gekomen voor (potentiele) cliënten. Conclusie is dat we als privékliniek niet meer zonder hun diensten kunnen.
Bekijk meer reviews

Al onze diensten op een rij

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram