Tarieven & abonnementen

Probeer onze diensten GRATIS 15 dagen uit!

Wij werken met standaard-abonnementen en tarieven. Toch is de keuze van je abonnement afhankelijk van jouw telefoonverkeer. Daarom maken we samen met je tijdens een telefonisch intake-gesprek een keuze hierin. Ook kijken we maandelijks of jouw abonnement nog wel passend is. Je kunt dus altijd switchen van abonnement als je telefoonverkeer daar aanleiding toe geeft. Wanneer een standaard abonnement niet helemaal past maken we ook graag een passende offerte met een Personal Touch.

Algemene voorwaarden

Wij hebben de algemene regels en voorwaarden waaronder we voor je aan het werk gaan gedefinieerd. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op diensten die Voice of Secretary levert. Op onze voorwaarden is het Nederlandse Recht van toepassing.

Privacy statement

Wij hebben de regels die we intern hanteren ter bescherming van jouw privégegevens gedefinieerd. Voice of Secretary zal de regels van dit privacy statement handhaven ten behoeve van de diensten die we leveren en de privacy van onze bedrijven en relaties. Onze bedrijfskritische applicaties zijn ondergebracht in een redundant uitgevoerd extern datacenter. Onze databeveiliging voldoet dus aan de hoogste normen van informatiebeveiliging.

Standaard abonnement

Aanvullende diensten

Abonnement op maat

Probeer onze service
nu 15 dagen gratis.

Al onze diensten op een rij