Tarieven & abonnementen

Probeer onze diensten GRATIS 15 dagen uit!

Wij werken met standaard-abonnementen en tarieven. Toch is de keuze van uw abonnement afhankelijk van uw telefoonverkeer. Daarom maken we samen met u tijdens een telefonisch intake-gesprek een keuze hierin. Ook kijken we maandelijks of uw abonnement nog wel passend is. U kunt dus altijd switchen van abonnement als uw telefoonverkeer daar aanleiding toe geeft. Wanneer een standaard abonnement niet helemaal past maken we ook graag voor u een passende offerte met Personal Touch.

Algemene voorwaarden
Wij hebben de algemene regels en voorwaarden waaronder we voor u aan het werk gaan gedefinieerd. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op diensten die Voice of Secretary levert. Op onze voorwaarden is het Nederlandse Recht van toepassing.

Privacy statement
Wij hebben de regels die we intern hanteren ter bescherming van u en uw privégegevens gedefinieerd. Voice of Secretary zal de regels van dit privacy statement handhaven ten behoeve van de diensten die we leveren en de privacy van onze bedrijven en relaties. Onze bedrijfskritische applicaties zijn ondergebracht in een redundant uitgevoerd extern datacenter. Onze databeveiliging voldoet dus aan de hoogste normen van informatiebeveiliging.

Standaard abonnement

Aanvullende diensten

Abonnement op maat

Onze missie

Personal Touch

Onze Personal Touch laat zich het beste omschrijven als een intensieve en kwalitatief hoogstaande manier van werken.

Lees meer

Intakegesprek

Onze ervaring is dat een persoonlijke kennismaking de communicatie ten goede komt.

Lees meer

Ervaren Telereceptionistes

Alle telereceptionistes hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven en zijn geselecteerd met een opleiding op (hbo) niveau.

Lees meer

Onze partners