Blog

Aangenaam

Mijn naam is Kirsten, 27 jaar, trotse mama van een zoon van twee jaar en over een paar maanden hopelijk opnieuw van een nieuwe kleine druktemaker. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Twente en heb de opleiding ‘Sociaal Cultureel Werker’ gevolgd in Almelo. Met veel plezier heb ik deze opleiding na vier jaar afgerond met als specialisatie ‘kunst’. Tijdens de opleiding heb ik mijn sociale vaardigheden professioneel kunnen ontwikkelen en heb ik veel geleerd zowel over cultuur als over hedendaagse en historische kunst. Tot op heden heb ik veel plezier van deze opleiding.

In mijn vrije tijd schilder ik en geef ik creatieve workshops. Na mijn opleiding heb ik mij o.a. ondergedompeld in de wereld van de detailhandel en heb, na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende branches, uiteindelijk mijn plek gevonden bij Voice of Secretary. Het werken bij Voice of Secretary is zeer afwisselend omdat ik werkzaam ben op meerdere locaties en bij diverse bedrijven waar ik als receptioniste weer andere secretariële werkzaamheden uitvoer. Door deze uiteenlopende baan ontmoet ik veel leuke en interessante mensen. Het Voice of Secretary team is een gezellig en hecht team dat altijd voor elkaar klaar staat; dat voelt als thuiskomen!

Door: Kirsten Schoonhagen
Telesecretaresse
Voice of Secretary
18 December 2019


Kerst

Voice of Secretary wenst u voor het nieuwe jaar,

366 dagen gevuld met geluk, succes en voorspoed!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Management Voice of Secretary
December 2019


Sinterklaas

Sinterklaas had dit jaar geen ouderwets geklop op de deur.
Maar bestelde telefonisch een etentje voor de directeur.
Om daarna met een te strakke riem.
Cadeautjes uit te pakken met het hele team.

 

Management Voice of Secretary
December 2019

 


Encantado

Mijn naam is Lieke, 24 jaar en werkzaam bij Voice of Secretary. Na het afronden van het vwo ben ik begonnen aan de opleiding Spaanse Taal en Cultuur in Utrecht. Hier heb ik gedurende vier jaar gewoond waarna ik de kans kreeg om een half jaar in Spanje te studeren. Deze kans heb ik natuurlijk met beide handen aangepakt en zo heb ik zes maanden in het mooie Salamanca mijzelf mogen onderdompelen in het Spaanse leven. Door mijn verblijf in Spanje heb ik mijn Spaanse talenkennis goed kunnen verbeteren en wat is er nou leuker dan de taal leren in het land zelf!

Na het afronden van mijn bacheloropleiding ben ik verder gegaan met de educatieve master. Ik heb recent mijn diploma in ontvangst mogen nemen en daarmee ben ik gecertificeerd eerstegraads docent Spaans.

Spaans is de tweede wereldtaal en daarom wil ik de ervaring die ik heb opgedaan over deze mooie taal graag gaan toepassen in mijn werkzaamheden bij Voice of Secretary. Eén van de doelen is om het bereik van Voice of Secretary uit te breiden op de internationale en de Spaanse markt. Hierbij kun je denken aan het het vertalen van teksten van en naar het Spaans. Andere mogelijkheden zijn het schrijven en redigeren van zakelijke correspondentie waaronder zakelijk mailverkeer, het redigeren van teksten, cursussen verzorgen in de Spaanse taal en Spaanse telefoonetiquette etc.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden op de Spaanse markt? Wij adviseren u graag!

Door: Lieke Vos
Telesecretaresse
Voice of Secretary
11 December 2017


Expositie – donderdag 28 September 2018

 

Speciaal en succesvol, door een wat andere opzet en door de opkomst, was dit eerste business-& kunst netwerkevenement in ‘het Tromphuis’ zeker.
Er zijn maar liefst 4 expressionistische werken van Sjors Lausberg en 5 portretten van Kees van Os van den Abeelen verkocht deze middag!

Door de 2 korte pitch rondes aan het begin van het evenement, ontstond meteen een prettige en ontspannen sfeer waardoor op vele vlakken relaties
zijn gelegd zowel zakelijk als ook op persoonlijk vlak; zo zijn er twee personen die tijdens het netwerkevenement een fijne werkplek hebben gevonden via via, deze middag!

Er is genoten van de persoonlijke en soms intieme muziek van de twee singer & songwriters en niet te vergeten van de uitzonderlijke vegetarische hapjes van fa. Mezze.

‘Voor herhaling vatbaar’ is de mening van de meeste bedrijven in ‘het Tromphuis’ in Enschede en dat gaat gebeuren!

Het ligt in de (voorlopige) planning dat de volgende kunst- en business meeting  in het eerste kwartaal van 2018 wordt georganiseerd.

Management Voice of Secretary
Oktober 2017


Expositie Kunst & Business

Op donderdag 28 september presenteert Voice of Secretary in samenwerking met Kantoorinenschede.nl en Yours Personeelsdiensten het evenement Kunst & Busniness dat plaats gaat vinden in “Het Tromphuis”. De kunstenaars Sjors Lausberg en Kees van Os van den Abeelen zullen hun kunstwerken exposeren en er zal een mogelijkheid zijn om uw netwerk te verbreden. Dit alles zal gebeuren onder het genot van een hapje en drankje maar natuurlijk ook onder het genot van de mooie klanken van AnneFloor en DragonDream. Het evenement begint om 16.00 uur.

Wij weten zeker dat dit een gezellige en verbindende middag gaat worden. Mocht u ook geïnteresseerd zijn dan zouden wij u graag willen vragen zich aan te melden d.m.v. het sturen van een bevestiging naar info@voiceofsecretary.nl.

 

Dit zijn de meewerkende kunstenaars: AnneFloor, Dragon Dream, Sjors Lausberg en Kees van Os van den Abeelen.

 


Go with the call flow

Eigenlijk heel bijzonder. Een gesprek met onze telefonistes op afstand waar een hoop onderliggende techniek er voor zorgt dat de klant centraal staat en precies in 1 keer goed geholpen wordt.

Als een klant eenmaal in bij ons bekend is wordt er bij een binnenkomend telefoongesprek heel veel klantinformatie ingeladen waardoor een gesprek zo soepel mogelijk verloopt. Klantinformatie en gespreksgeschiedenis geven onze telefonistes gelijk inzicht voor welk bedrijf de klant belt, en waar ze eventueel naar toe kunnen worden doorverbonden.

Op deze manier zorgt de juiste implementatie van techniek er voor dat onze persoonlijke service als een goed geoliede machine voor de klant werkt. Techniek met een Personal Touch.

Aangenaam

Na mijn studie Small Business en Retail Management en mijn studie Economie en Recht aan het Saxion in Enschede studeer ik momenteel Infrastructure Design & Security aan het Windesheim in Zwolle. Ik ben sinds 2010 werkzaam bij Voice of Secretary als Ict-er en VoiP-deskundige.

 

Door: Robert Dijks
Hoofd ICT
Voice of Secretary
15 Augustus 2017

Mijn motto: een leven lang leren…..


Do you speak English?

Sinds 2010 ben ik verbonden als near native speaker aan Voizes en Voice of Secretary.
Als dochter van een Britse moeder en een Nederlandse vader ben ik in opgegroeid in Oostenrijk en Nederland en vervolgens in het prachtige Wales en een jaar in de Verenigde Staten. Ik ben tweetalig opgevoed in het Nederlands en Engels waarbij een deel van mijn middelbare schooltijd in Wales werd doorgebracht. Tot mijn 6e jaar sprak ik hoofdzakelijk Duits. Het moge duidelijk zijn dat ik in mijn werk hiervan veel profijt van heb gehad en ook al was het steeds wennen op nieuwe scholen in het buitenland; toch vond ik dit telkens weer een avontuur!


Eerste Engelse training van het eerste team

Voor Voice of Secretary werk ik vooral op de achtergrond mee aan vertalingen voor o.a. websites, verzorg ik Engelstalige mails en brieven en train ik het team in ‘zakelijk Engels’.
Naast teamtrainingen, begeleid ik onze telefonistes en secretaresses vooral individueel en on the job. Iedereen spreekt tegenwoordig wel een mondje Engels maar zakelijk telefoneren in het Engels is wel iets heel anders! Naast het vakjargon  is het voornaamste verschil met Engeland de manier van uitdrukken en communiceren; De befaamde ‘Engelse Politeness’.
Nederlanders zijn lekker direct en voor de Engelse markt klinkt dat vaak te ‘recht voor de Raap’. Engelsen zijn indirecter en omzichtiger, ‘minder rude’ in de benadering van hun klanten. Het switchen naar een andere stijl van communiceren, is belangrijk en noodzakelijk voor onze groeiende Engels klanten kring en is een van de zaken waar het team hard aan heeft gewerkt!!

Be a Gentleman of Wees een Heer…
dat is wat we noemen ’s lands wijs ’s lands eer!!

Door: Jany de Ruiter Fitzgerald
Voice of Secretary
21 Juni 2017

 


Training Time!

Naast ons eigen vertrouwde Nederlandse taaltje spreken wij binnen Voice of Secretary meerdere talen. Denk onder andere aan Engels, Duits, Frans en Spaans. Om onze taalvaardigheid bij te schaven krijgen wij regelmatig trainingen van ‘Native Speakers’.

 

Op de planning staat momenteel weer een training Engels. Deze training zal eind maart plaatsvinden. Wij proberen de trainingen frequent in te plannen; minstens twee keer per jaar. Hier zitten wel nog wat haken en ogen aan bij het inplannen van het personeel, máár het is gelukt hoor! Allemaal in groepjes naar ons Engels klasje 😉

 

Fact: Vanaf de 20e eeuw is Engels de meest invloedrijke taal ter wereld. Wij merken dat steeds meer bedrijven zich richten op de internationale markt. Gemiddeld spreken wij dagelijks  5 tot 10 % Engelstalige bellers en dit aantal blijft oplopen!

Aangenaam

Ik ben Stephanie, geboren in Den Haag maar al geruime tijd woonachtig in Enschede en  kom  uit een hele andere sector, namelijk de zorg (pedagogisch medewerker) maar sinds begin 2015 werk ik met veel plezier bij Voice of Secretary.

De werkzaamheden die ik uitvoer zijn uitgegroeid tot een breed takenpakket. Naast het aannemen van de binnenkomende gesprekken verricht ik ook veel secretariële werkzaamheden. Denk hierbij aan het opnemen van nieuwe klanten in de systemen, verwerken van klantgegevens van de huidige klanten, updates doorvoeren, agendaplanningen en mailbehandeling.

Het mooiste binnen Voice of Secretary vind ik het werken in een gezellig, hecht en hardwerkend team en de afwisselende werkzaamheden. Elke dag is weer anders; elke dag spreek je bv andere klanten en dit houdt het werk uitdagend. Het klantcontact met onze eigen klanten is over het algemeen plezierig en informeel. Zo nu en dan ook een lolletje maken met klanten bijvoorbeeld is er vaak bij en dat vind ik hartstikke leuk!

Door: Stephanie Meijer
Telesecretaresse
Voice of Secretary
8 maart 2017