Office support

Wat is Office support? Is dat iets voor jou?

Waarschijnlijk wel!

Het kan gewoon: als je even een dag niet wilt of kunt werken, toch bereikbaar zijn. Met office support kan alles gewoon door lopen. Ook dat kan VoS mogelijk maken. Met goede instructies en daily briefings doen we dat voor een aantal bedrijven. 

Office support online is het verzorgen van alle zaken die je door een receptioniste, telefoniste, secretaresse, office manager en/of management assistente laat doen. Alleen doen wij dit op afroep wanneer nodig, aanvullend en vanaf een andere locatie. Je betaalt alleen voor de tijd waarin het werk moet worden gedaan. Dat is een groot pluspunt.

Zoek je een virtuele assistent die bedrijfswerkzaamheden overneemt? Met online office support doet je persoonlijke assistent alles wat een aangestelde management assistente op kantoor doet. Mail beantwoording, telefoonbeantwoording, de receptie, secretariaat, after-sales activiteiten, agendaplanningen, agendering van rechtbankprocedures en zittingen, het organiseren van complexe grote vergaderingen etc. Uiteraard alles onder uw eigen regie. Kan iets niet wachten? Moet er meteen iets worden geregeld? VoS verzorgt het, een paar virtuele deurtjes verder.

Is je bedrijf in het buitenland gevestigd? Wij vertegenwoordigen graag een virtuele vestiging in Nederland. Zo heb je een filiaal in Nederland, maar kun je in het buitenland ondernemen.

Probeer onze service
nu 15 dagen gratis.

Al onze diensten op een rij